Fotografie

van bedrijven, panden en interieurs

Robert is gespecialiseerd in het fotograferen van interieurs en exterieurs voor bouwbedrijven, architecten, makelaars en interieurontwerpers.

Daarnaast brengt Robert diensten of producten scherp in beeld als fotograaf. Zo maakt hij onder meer product- en portretfotografie voor waardevolle content.

Vanuit het centraal gelegen Nijkerk fotografeert Robert al ruim 20 jaar in heel Nederland en daarbuiten.

Heeft u interesse of vragen? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Wie zijn wij?

Robert Koelewijn interieur en exterieur fotograaf

Robert Koelewijn

Fotograaf

Wat ik doe? Als fotograaf maak ik beelden voor de zakelijke markt. Dit is heel divers, van bedrijfspanden, tot interieurs en bijvoorbeeld het vastleggen van details in onder andere tuinen. Ik ga voor high end beelden.

Mijn achtergrond? Al vanaf mijn jeugd ben ik op zoek naar verhoudingen, perspectieven, compositie en beelduitsneden.
Ik wilde mijn beroep maken van het zo mooi mogelijk in beeld brengen van panden, producten, diensten, personen en interieurs en exteriers vanuit mijn eigen ideeën, visie en gevoel.

Mijn ervaring? Met inmiddels al ruim 20 jaar ervaring heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld en kan ik de sfeer, details en specifieke opdrachten vastleggen.

Het mooiste aan het vak? Ik vind het mooiste aan mijn werk als fotograaf, dat ik het werk van anderen op de mooiste manier in beeld mag brengen. En daardoor krijgt het onderwerp of het object de aandacht die het verdient.

Wat mij verder bezig houdt? Ik ben mijn hele leven fanatiek watersporter. Eerst hardzwemmen en later waterpolo. Wanneer ik de tijd heb lig ik nog graag twee keer per week in het water. En anders sta ik graag langs de lijn bij het sporten van onze vier kinderen.

Grada van Poortvliet

Office Manager

Wat ik doe? Ik doe de planning en de coördinatie voor de fotografie en onderhoud het contact met onze klanten. Daarnaast doe ik de content ontwikkeling en onze social media en de social media van onze klanten. En verder beheer ik de administratie, houd ik me bezig met de fotobewerking en de verdere ondersteuning.

Mijn achtergrond? Al 20 jaar regel ik graag alles wat maar geregeld moet worden. 

Mijn ervaring? Van jongs af aan vond ik het al heel leuk om dingen te regelen en te organiseren. Na afronding van mijn secretariële opleiding was het dan ook een logische keuze om naar Schoevers te gaan voor de opleiding Office Management.

Wat mij verder bezig houdt? Ik vind het heerlijk om met ons gezin van vier kinderen bezig te zijn. Daarnaast ben ik graag bezig met het bakken van taarten, het maken van sieraden en het gezellig maken met vrienden.

Wij zijn Gespecialiseerd in het fotograferen van

in- en exterieur

Bedrijfspand, woning of tuin.
Ik leg graag de architectuur en design van uw project vast.

bedrijfsfotografie

Personeel, product of marketing content. Ik vertaal uw bedrijfsvisie door scherpe beelden.

drone fotografie

 Drone beelden maken het mogelijk om de omvang van een project nog beter in beeld te brengen.